TEČAJ PRVE POMOČI IN OBNOVITVENI TEČAJ Z IZPITOM

TEČAJ PRVE POMOČI IN OBNOVITVENI TEČAJ Z IZPITOM

 

V skladu z Zakonom o varnosti in zdravju pri delu ( Uradni list RS, št. 43/2011)  ter Pravilnikom o organizaciji, materialu in opremi za prvo pomoč na delovnem mestu  ( Uradni list RS, št. 136/2006) mora delodajalec sprejeti ustrezne ukrepe z določitvijo števila delavcev, usposobljenih za izvajanje prve pomoči  ter zagotoviti, da je v delovnem procesu v vsaki krajevno ločeni enoti in vsaki izmeni prisoten vsaj en delavec, ki je usposobljen za izvajanje prve pomoči.

Delavci , določeni in usposobljeni za izvajanje prve pomoči na delovnem mestu morajo usposabljanje in izpit iz prve pomoči opraviti vsakih pet let (12. člen pravilnika). Za izvajanje prve pomoči na delovnem mestu  se v skladu s pravilnikom šteje, da so usposobljeni zdravstveni delavci, pripadniki enot za prvo pomoč Civilne zaščite ter delavci, ki so v zadnjih petih letih opravili izpit iz prve pomoči za voznike motornih vozil.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Izola se je dogovorila z  pooblaščeno organizacijo - Območnim združenjem Rdečega križa Izola, sedež: Izola, Ulica Ob starem zidovju št. 15a,  da za člane Območne obrtno-podjetniške zbornice Izola organiziramo:

$1o   Osnovni tečaj ( trajanje 12 ur)

$1o   Obnovitveni tečaj ( trajanje 8 ur)

Tečaj prve pomoči z izpitom se izvaja, če je prijavljenih najmanj 20 oseb. Cena  osnovnega tečaja z izpitom znaša 87,50€ na udeleženca (vključuje: izvedbo tečaja, gradivo, izpit, izdajo potrdila), cena obnovitvenega tečaja z izpitom pa 58,52€ na udeleženca.

Območna obrtno-podjetniška zbornica  Izola  bo članom ( velja za eno osebo iz podjetja) s poravnano  članarino povrnila  ( sistem refundacije) strošek izobraževanja v višini 20% cene tečaja (osnovnega ali obnovitvenega.

Prijavite se s priloženo prijavnico, katero posredujte čim prej na sedež Območne obrtno-podjetniške zbornice Izola, Brkinska ulica 13 po pošti, osebno ali jo skenirano posredujte  po elektronski pošti na naslov :  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Izola bo prijavljene člane obvestila o datumu in uri izvedbe tečaja, člani pa boste poravnali strošek izobraževanja na  transakcijski račun  Območnega združenja Rdečega križa Izola, št. TRR : 1010-0002 9190 108.

Prijavnica:

PRIJAVNICA.doc

 

Avtor:

Tanja ŽLOGAR

Uradne ure

Ponedeljek in petek:
od 8.00 do 12.00 ure.

Sreda:
od 8.00 do 12.00 ure
ter od 14.00 do 17.00 ure

Območna obrtno-podjetniška zbornica Izola

obrtno-podjetniska-zbornica
Brkinska ulica 13, 6310 Izola

Tel.: 05/640 03 20, 640 03 21
Faks: 05/641 75 27

email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

pdfStatut OOZ Izola - CRA Isola

Kje se nahajamo?